Restorāni Latvijā rezervēt

Viesnīcas Latvijā rezervēt

Aicinām Jūs piedalīties 6. jūnijā plkst. 10.30 LVRA rīkotajā seminārā. Seminārā  uzstāsies mūsu viesis no Lielbritānijas  Sarah Longbottom un MEET RIGA projektu vadītājs Aigars Smiltāns! Ar abām prezentāciju tēmām varat iepazīties pielikumā!

Semināra norises vieta: viesnīca Monika Centrum Hotels, Elizabetes iela 21, Rīga, LV-1010.

Lūdzam savu dalību reģistrēt līdz 2. jūnijam saitē: https://goo.gl/forms/jKqhFzPj3C9kmCKm1

Dalības maksa: LVRA biedriem bezmaksas

                         Pārējiem – 20.00 EUR + pvn

 

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste 2017.gada 26.maijā, Azerbaidžanā, Baku, piedalījās starptautiskajā tūrisma seminārā. Tika prezentēts LVRA biedru pārstāvēto uzņēmumu piedāvājums, pārrunātas starpvalstu sadarbības iespējas un Azerbaidžanas tūristu skaita veicināšana Latvijā.

Lasīt tālāk ...

Aicinām Jūs piedalīties 26. maijā plkst. 10:30 LVRA rīkotajā informatīvajā seminārā par aktuālajiem jautājumiem personas datu aizsardzības regulējumā. Mūsu lektors būs Māris Ruķers, Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes doktorants, praktizējošs jurists, personas datu tiesību eksperts.

Semināra norises vieta: viesnīca Opera Hotel &SPA, Raiņa bulvāris 33, Rīga, LV - 1050

Lasīt tālāk ...

10. maijā norisinājās jau otrā bāru, restorānu un kafejnīcu vadības darba konference, kas Spīķeru koncertzālē pulcēja lielu interesentu skaitu. Konferencē paneļdiskusijā "Izglītība - uzņēmumā un jomā" piedalījās arī Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste un Restorānu nodaļas vadītājs Jānis Pumpiņš.

2017.gada 8.maija raidījums “Aizliegtais paņēmiens” bija veltīts t.s. “smalkajiem Rīgas restorāniem”, pētot nodokļu maksāšanas paradumus ēdināšanas nozarē. Sižetos ietvertās situācijas un secinājumi bija skarbi un tie parādīja restorānu īpašniekus kā negodprātīgus uzņēmējus. Tas, protams, met ēnu uz visu nozari kopumā.

Latvijas Viesnīcu un Restorānu Asociācija (LVRA) piekrīt uzskatam, ka Latvijā ir vajadzīga drosme un ļoti liela uzņēmība, lai veidotu savu biznesu, kas prasīs nervus, negulētas naktis un daudz ieguldītus finanšu līdzekļus; vēl vairāk - darboties sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu jomā, kas pat zinātniskos pētījumos un banku vadlīnijās ir definēts kā visriskantākais biznesa veids. Nereti peļņa un atdeve šiem uzņēmējiem paliek otrajā plānā.

Lasīt tālāk ...